top of page

 Priser & Behandlingar 

Priser

Från och med 2022-01-01

 

30 minuters behandling - 400 kr

 

45 minuters behandling - 550 kr

60 minuters behandling - 700 kr

90 minuters behandling - 850 kr

IMG_20180603_210424.jpg

Besök mig på Doktorsvägen 22 på Friskvårdshuset i Knäred . 

Varmt välkommen

ERBJUDER FÖLJANDE BEHANDLINGAR

REIKI

Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Reiki arbetar på flera plan samtidigt,genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen, genom kroppens energisystem som vid akupunktur och akupressur. Smärtsamma minnen kan lagras i kroppen i form av fysiska spänningar och blockeringar, genom beröring löser man upp dessa och du kan släppa taget om det som orsakade smärtan från början. Reiki är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet.

Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i Tibet.

Du blir omstoppad och får ligga ner på rygg, jag håller mina händer på olika positioner på kroppen. Reiki kan hjälpa kroppen att ta hand om smärta, stress, ångest och fysiska och mentala spänningar.

Reiki kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, och man behöver inte "tro på healing" för att det ska fungera.

 

 

REGNDROPPSMASSAGE

En behandling som lindrar smärta i kroppen, sätter igång läkningsprocesser, rensar ut gifter, lättar upp ett tungt sinne, sänker stressnivån och kan hjälpa vid inflammationer i kroppen.

Oljorna renar kroppen från gift och slagg. Metoden att fjäderlätt stryka ut oljorna på huden stärker akupunktursystemet och blod-och lymfflödet. Luktsinnet är det sinne som direkt påverkar sinnestämmningen så aromerna från oljorna gör dig lugn och balanserad.

Eteriska oljor stryks längs fötterna och sedan ryggraden. Oljor som används är valor, oregano, timjan, basilika, cypress, vintergröna, mejram, pepparmynta och aroma siez.

Behandlingen avslutas med att du ligger ca. 10 minuter med varm fuktig handduk på ryggen så oljorna verkligen får tränga in i kroppen.

ACCESS BARS

Bars är 32 punkter på huvudet som när de får en lätt beröring omedelbart frigör blockeringar på alla nivåer inom livets områden. Mellan dessa  punkter lagras alla tankar, känslor, åsikter, attityder, beslut och sanningar som vi har eller har haft i livet. Att få bars är som att rensa i hårddisken, storstäda i ditt mentala inre och ge dig själv mer utrymme att vara den du egentligen är. Du bli mer närvarande, det kan tysta tankebruset, öka glädjen och kreativiteten.

Du lägger dig på britsen och jag stoppar om dig. Jag håller sedan med mina händer på olika positioner på ditt huvud som ger ett lugn för sinne och kropp och löser upp blockeringar.

 

LYMFDRÄNAGEMASSAGE, FIBROMASSAGE, MASSAGE AV GRAVIDA

Massagen utförs i akupunktursystemets riktning med svepande drag över armar, ben, överkropp och huvud. Massagen stärker immunförsvaret och blod-och lymfflödet.

 

En mjuk massage som verkar snabbt avsvällande på ben, armar och fingrar. Effektiv behandling vid fibromyalgi och reumatism.

 

 

SVENSK KLASSISK MASSAGE

Massagen mjukar upp spända muskler och får blodgenomströmningen att öka vilket också ökar din prestationsförmåga. Massagen leder till en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har en lugnande effekt på nervsystemet.

Svensk klassisk massage är en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Svensk klassisk massage kan ges som helkroppsmassage, halvkroppsmassage eller så arbetar vi med de problemområden som du har.

moln_edited.jpg
bottom of page